Verbouwen met Place&Space

Wilt u weten wat de uitbreidingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte zijn? Gaat u verbouwen maar heeft u geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Heeft u advies nodig bij uw verbouwingsplannen? Wilt weten hoeveel de verbouwing gaat kosten en of u de investering terugverdiend bij verkoop?
Voor verbouwingsadvies kunt u bij Place&Space terecht.

 

Wat zijn de mogelijkheden

Bij een verbouwing komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het maken van de juiste keuzes kan hierdoor erg lastig zijn. Een verbouwingsadvies geeft u meer inzicht in de voor- en nadelen van bepaalde keuzes en laat u zien hoe de ruimte er na de verbouwing uit komt te zien.

Wij gaan graag met u opzoek naar de optimale gebruikswaarde en esthetische kwaliteit van uw woning, bedrijfspand of werkruimte. U bepaalt waar de ruimte aan moet voldoen en welk budget u hiervoor ter beschikking heeft. Op basis hiervan maken we een verbouwingsadvies dat voldoet aan al uw wensen. Er kan gewerkt worden op basis van een vaste prijs of op basis van een uurtarief. Hierover maken we vooraf goede afspraken. 

Place&Space beschikt over de nodige bouwkundige en architectonische kennis voor het maken van een functioneel en/of verrassend verbouwingsplan binnen uw budget.

  • We kunnen voor u een ontwerp maken voor de betreffende ruimte(s). Dit kan alleen een verbouwingsplan (in 2D of 3D) zijn, maar ook een compleet ontwerp met een verlichtingsplan, kleuradvies en meubeladvies. We maken nooit één ontwerp, maar we geven u altijd inzicht in de verschillende mogelijkheden en maken samen met u de keuzes voor het eindontwerp.
  • Om de kosten van de verbouwing inzichtelijk te maken, kunnen we een kostenraming voor u opstellen. Een mooi ontwerp is natuurlijk fantastisch, maar nog belangrijker is of het ook binnen uw budget te realiseren is.
  • Zodra u tevreden bent over het plan kunnen de technische tekeningen worden vervaardigt op basis van het gemaakte ontwerp, hiervoor werken we veel mogelijk samen met vaste ontwerp-/tekenbureaus, wat de uitwerking van verbouwingsplan ten goede komt.
  • Voor de uitvoering van het project kunnen we voor u uitvoerende partijen benaderen en vervolgens de bouwbegeleiding verzorgen. We onderhouden dan het contact met de aannemer en leveranciers, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Wel de lusten, maar niet de lasten!
 
Wat kost het
Een uitgewerkt verbouwingsadvies voor één ruimte is mogelijk vanaf 450 euro. 
In een kennismakingsgesprek kunnen we uw wensen bespreken. Op basis daarvan kunnen we een offerte op maat maken.
 
Wellicht heeft u alleen behoefte aan een gesprek over de mogelijkheden en wilt u graag uw plannen bespreken. We komen graag bij u langs om samen naar uw verbouwingsplannen te kijken en u mondeling te adviseren. De kosten hiervoor bedragen 125 euro (excl. reiskostenvergoeding) voor een bespreking van 2 uur.
 
 
Wat u kunt verwachten

1. Een realistisch verbouwingsplan passend binnen het door u gestelde budget
2. Begeleiding bij planning & uitvoering 
3. Een compleet advies voor inrichting en styling van de ruimte

 

Interieurarchitect Eindhoven

Janne Scharenborg geeft verbouwen advies, advies verbouwing, verbouwingsadvies, Verbouwen ontwerp, interieurontwerp, interieurarchitect, interieurarchitect Eindhoven
Verbouwing Advies van Place&Space, interieuradvies door Place&Space, verbouwingsadvies, hulp bij uw verbouwing. Verbouwen met een interieurarchitect