INTERIEURONTWERP

Place&Space @HOME

Place&Space staat voor het geven van persoonlijk en betrokken interieuradvies. Tijdens het hele proces van kennismaking tot opleveringen staan uw woonwensen, gebruikseisen en smaak centraal. We gaan een samenwerking met u aan om zo tot een concreet ontwerp voor uw ideale (woon)ruimte te komen. Tijdens de eerste gesprekken kunnen we elkaar leren kennen en inventariseren wij uw (woon)wensen en ruimte behoefte. Met deze ingrediënten gaan wij vervolgens aan de slag om, mede met uw inbreng en voorkeuren, een passend en uniek ontwerp voor u te realiseren. Dit ontwerp werken we uit in een plattegrond met meubelopstelling, aangevuld met een 3d-visualisaties van de ingerichte ruimte. Ook kunnen we meubels op maat voor u ontwerpen en laten maken. Aanvullend kunnen we een meubel-, materiaal- en verlichtingsadvies opstellen, zodat u direct weet welke specifieke meubels (materiaal/merk/model/winkel) zouden passen bij het gemaakte ontwerp en welke materialisatie past bij uw gewenste interieurstijl.
Wat kost het?

Prijs voor een mondeling advies op locatie: €125.- (max. 2uur)
Prijs voor een indelingsadvies in 2D: v.a. €275,- per ruimte.
Prijs voor een compleet interieurontwerp: v.a. €775,- per ruimte

Inhoud van een compleet advies:
Uitwerking in 2D en 3D, inclusief sfeerconcept, uitgebreid kleur-, materiaal- en meubeladvies en verlichtingsplan
Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en de complexiteit van uw interieurvraag.
Voor een interieuradvies voor meerdere ruimtes of een verbouwingsplan, wordt altijd een offerte op maat gemaakt.

Uitvoering en realisatie

Indien gewenst, gaan we graag met u mee op pad, om u te helpen bij het maken van de juiste aankoopkeuzes. Ook is het mogelijk om de complete realisatie door Place&Space te laten verzorgen. Op basis van het goedgekeurde ontwerp en een vastgesteld budget kunnen wij voor u alle aankopen doen voor uw nieuwe interieur en de styling ter plaatse verzorgen. We stemmen samen af wat voor u de prettigste werkwijze is.
Mail ons!
Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes?

Place&Space helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. We gaan graag aan de slag om een interieurontwerp voor u te maken, de juiste indeling te bepalen en aansluitend de positie van lichtpunten, schakelaars en stopcontacten op papier te zetten.

Samen bekijken we welke meerwerkopties nodig zijn om tot een goed interieurontwerp te komen, dat voldoet aan als u wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek…

Bekijk portfolio
Interieurarchitect Eindhoven

Janne Scharenborg geeft verbouwen advies, advies verbouwing, verbouwingsadvies, Verbouwen ontwerp, interieurontwerp, interieurarchitect, interieurarchitect Eindhoven
Verbouwing Advies van Place&Space, interieuradvies door Place&Space, verbouwingsadvies, hulp bij uw verbouwing. Verbouwen met een interieurarchitect