Janne Scharenborg

Ontwerper en vormgever met een grote passie voor (ver)bouwen en interieurarchitectuur.

Na het afronden van de mastertrack Architecture, Building & Planning aan de TU Eindhoven, heb ik een studie interieurvormgeving afgerond. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij grote architectenbureaus, heb ik in 2013 Place&Space opgericht. Sindsdien hebben we al vele mooie projecten mogen ontwerpen en coördineren. 
Behalve kennis over interieur, beschik ik dus ook over brede basiskennis op het gebied van bouwkunde en architectuur. Deze brede basis is het ideale uitgangspunt voor alle soorten interieur- en verbouwingsopgaven.
Voor al uw vragen op het gebied van architectuur en verbouwing tot interieurontwerp, styling en maatwerkoplossingen, kunt u bij mij terecht! Ik ontwerp met een eigen stijl, binnen de mogelijkheden van ieder budget. De wensen van de klant en een goede service staan hierbij natuurlijk centraal, zodat het gehele ontwerpproces naar ieders tevredenheid zal verlopen.
Voor specialisaties op het gebied van maatwerkinterieur, constructieberekeningen en bouwtechnische uitwerkingen, werken wij samen met verschillende vakprofessionals. 

-> Volg mij op instagram

Okki van Duppen

Ontwerper, sinds 2017 werkzaam bij Place&Space

In het voorjaar van 2017 ben ik gestart als stagiaire bij PLACE&SPACE. Sinds het afronden van mijn HBO opleiding interieurvormgeving ben ik hier werkzaam als ontwerper.  
Op het gebied van interieurontwerp ben ik inzetbaar voor het ontwerpen en het stylen van een ruimte, het maken van maatwerkoplossingen en het geven van advies op het gebied van kleur, meubilair en verlichting.
Ontwerp is maatwerk. Het verschil in vraag en ruimte maakt het werk heel variërend waardoor er iedere keer weer een verrassend ontwerp tot stand komt. Ik zie het als mijn taak om de wensen van de klant te vertalen naar een goed ontwerp.

 

Joosje Mourits

Ontwerper, sinds 2014 werkzaam bij Place&Space

Met veel enthousiasme werk ik aan de lopende opdrachten. Samen opzoek naar de beste oplossing en elkaar inspireren en motiveren. 
Ik heb een HBO studie interieurvormgeving en de pre-master interieurarchitectuur afgerond. Ik heb dus een  uitgebreide kennis en kunde op het gebied van interne verbouwingen, interieurontwerp en maatwerkoplossingen. 
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in 3d-tekenen en visualiseren. De variantie in de projecten bij Place&Space maakt het werk erg leuk! Ieder project is uniek. Dat vraagt om steeds een andere benadering en een unieke uitwerking.

 

Samenwerking

Place&Space werkt samen met diverse bouwkundigen, constructeurs, aannemers, interieurbouwers, schilders en meubelleveranciers om zo tot een optimaal eindresultaat te komen. Samen met hen kunnen wij onze projecten, indien gewenst, van begin tot eind voor u (laten) uitvoeren.

De naam Place & Space

PLACE : plaats, plek, positie, huis, woonplaats, gebouw
TO PLACE : plaatsen, zetten
SPACE : ruimte, plaats, afstand, wereldruim, wijdte
TO SPACE : in ruimte verdelen