Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

Interieuradvies / inrichting

Homes

Place&Space staat voor het geven van persoonlijk en betrokken interieur en verbouwingsadvies.
Onze kwaliteit is het samenbrengen van ruimtelijke en bouwkundige kennis met de creativiteit en sfeerbeleving in het interieur. 

We maken verfrissende innovatieve ontwerpen, met een optimaal ruimtelijk, praktisch en sfeervol resultaat, waarin de persoonlijkheid of huisstijl van de opdrachtgever duidelijk zichtbaar is. 

Heeft u een bedrijfspand of horecagelegenheid?
Kijk dan bij Place & Space Works.  

Interieuradvies

Ontwerp / uitwerking

Interieurontwerp

Voor ons is een nieuwe opdracht niet het maken van een ontwerp, maar het aangaan van een nieuw ontwerpproces, in samenwerking met de opdrachtgever. Wij bedenken, begeleiden en sturen aan, maar met veel inspraak en in samenspraak met de opdrachtgever. Wij hechten veel waarde aan een helder proces en goede communicatie.

Tijdens de kennismaking lichten wij onze werkwijze toe, bespreken we de adviesmogelijkheden en inventariseren wij uw (woon)wensen en ruimte behoefte. Op basis van dit gesprek brengen wij een offerte voor uit.

De eerste stap in het ontwerpproces is de uitwerking van meerdere conceptvarianten. Hiervoor gebruiken wij de informatie uit het kennismakingsgesprek en de ruimtelijke kenmerken van de woning als basis. 

Zowel in de conceptfase als het definitieve ontwerp werken we uit in 3d, zodat we samen door de ruimte kunnen lopen en u een goed beeld krijgt van hoe het zal gaan worden.

Stap twee is om de uitkomst van dit tussenoverleg om te zetten naar een definitief ontwerp. Vaak is dit een mix&match van de verschillende concepten en ideeën. Daarnaast wordt er in deze fase een indelingsplattegrond met maatvoering uitgewerkt, wordt er een verlichtingsplan ontwerpen en worden de eventuele maatwerk elementen  uitgetekend.   

In de derde fase werken we de concrete meubel-, materiaal-, kleuradviezen verder uit in een gedetailleerd document. 

Ook in de stap naar de uiteindelijke realisatie kunnen we u begeleiden.

Kosten

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen de behoefte inventariseren. Op basis daarvan wordt er een offerte op maat gemaakt. 

Informeer naar de mogelijkheden en kosten

ontwerpfase realisatie ontwerp

Uitvoeringsbegeleiding

We begeleiding altijd bij de uitvoering van eventueel maatwerk en kunnen de offerte uitvraag voor u coördineren.

Indien gewenst, gaan we graag met u mee op pad om alles uit te zoeken! Ook is het mogelijk om de complete realisatie door Place&Space te laten verzorgen.

Op basis van het goedgekeurde ontwerp en een vooraf vastgesteld budget, kunnen wij alle aankopen voor u doen en de inrichting en styling ter plaatse verzorgen. Samen met u stemmen we af wat voor u de prettigste werkwijze is. 

Icoon Place&Space

inspiratie / tips / advies

Place & Space lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar boven