Place en Space interieurvormgeving

Homes

interieuradvies / inrichting

Place&Space staat voor het geven van persoonlijk en betrokken interieur en verbouwingsadvies.
Onze kwaliteit is het samenbrengen van ruimtelijke en bouwkundige kennis met de creativiteit en sfeerbeleving in het interieur. 

We maken verfrissende innovatieve ontwerpen, met een optimaal ruimtelijk, praktisch en sfeervol resultaat, waarin de persoonlijkheid of huisstijl van de opdrachtgever duidelijk zichtbaar is. 

Heeft u een bedrijfspand of horecagelegenheid?
Kijk dan bij
Place & Space Works.  

Interieurontwerp

ontwerp / uitwerking

Voor ons is een nieuwe opdracht niet het maken van een ontwerp, maar het aangaan van een nieuw ontwerpproces, in samenwerking met de opdrachtgever. Wij bedenken, begeleiden en sturen aan, maar met veel inspraak en in samenspraak met de opdrachtgever. Wij hechten veen waarde aan een helder proces en goede communicatie.

Tijdens de kennismaking lichten wij onze werkwijze toe, bespreken we de adviesmogelijkheden en inventariseren wij uw (woon)wensen en ruimte behoefte. Op basis van dit gesprek brengen wij een offerte voor uit.

De eerste stap in het ontwerpproces is de uitwerking van meerdere conceptvarianten met de ingrediënten uit het kennismakingsgesprek en de ruimtelijke kenmerken van de woning als basis. 

Stap twee is om de uitkomst van dit tussenoverleg om te zetten naar een definitief ontwerp. Vaak is dit een mix&match van de verschillende concepten en ideeën. Zowel de conceptvarianten als het definitieve ontwerp werken we uit in 3d, zodat we samen door de ruimte kunnen lopen en u een goed beeld krijgt van hoe het zal gaan worden.
Indien er meubels op maat gemaakt dienen te worden, werken we deze voor u uit. Ook in de stap naar realisatie kunnen we voor u begeleiden.  

Als derde stap werken we concrete meubel-, materiaal-, kleuradviezen en een passend verlichtingsplan uit.

Kosten

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we samen de behoefte inventariseren. Op basis daarvan wordt er een offerte op maat gemaakt. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Uitvoeringsbegeleiding

We begeleiding altijd bij de uitvoering van eventueel maatwerk en kunnen de offerte uitvraag voor u coördineren.

Indien gewenst, gaan we graag met u mee op pad om alles uit te zoeken! Ook is het mogelijk om de complete realisatie door Place&Space te laten verzorgen.

Op basis van het goedgekeurde ontwerp en een vooraf vastgesteld budget, kunnen wij alle aankopen voor u doen en de inrichting en styling ter plaatse verzorgen. Samen met u stemmen we af wat voor u de prettigste werkwijze is. 

Neem contact op
ontwerpfase realisatie ontwerp

Lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar top