Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

Tuinontwerp

Outsides

Ondertitel outsides

Het team van Place&Space beschikt naast kennis over interieur ook over de nodige bouwkundige en architectonische kennis voor het maken van een ruimtelijk verrassend, functioneel en duurzaam verbouwingsplan, passend binnen uw budget en bij uw gebruikswensen.

Met Place&space heeft u één aanspreekpunt en sparringspartner voor zowel de bouwtechnische en architectonische uitwerking als de de uitwerking van het complete interieur.  

Tuinontwerp

ontwerp / uitwerking

Bij een verbouwing komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Of het nu om een kleine interne verbouwing gaan, of een complete woningrenovatie met gevelontwerp en uitbouw, we gaan er graag mee aan de slag! Wij kunnen tevens adviseren over hoe tijdens de verbouwing de woning zo goed mogelijk te verduurzamen .

BRainstormsessie

Twijfelt u nog of u wil verbouwen of niet?!

Plan dan een brainstormsessie in! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden van de uw woning, zonder dat u meteen vast zit aan een compleet ontwerptraject. 

Lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar boven