Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

Tuinontwerp / vormgeven van Buitenruimtes

Outsides

Ook met vraagstukken over de inrichting van tuinen en buitenruimtes kunt u bij Place&Space terecht. 

Wij maken voor u een ontwerp of inrichtingsplan in 2D en 3D, desgewenst in meerdere varianten. We maken een voorstel voor indeling, sfeer, type/stijl beplanting, kijklijnen en afmetingen van de verschillende zones en routes. Op basis van dit ontwerp kan een hovenier vervolgens aan de slag met de uitvoering. 

Regelmatig werken wij aan projecten waar we zowel het interieur als het exterieur vormgeven, waardoor er een perfecte eenheid en samenhang ontstaat tussen al uw leefruimtes, voor een echte Binnen-Buiten beleving!

Beleven, Ervaren en verblijven

Tuinontwerp

Van grote landschapstuinen tot de inrichting van een stadstuin of buitenkeuken. Wij gaan graag aan de slag met iedere ontwerpopgave in uw buitenruimte of tuin.
We houden rekening met de beleving van de tuin vanuit elke positie, dus ook de beleving vanuit de woning. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook de functionele aspecten goed overdacht en ontworpen worden.

Waar zet je de fietsen, de kliko’s (uit het zicht) en waar berg je speelgoed en terraskussens op? Ook eventuele kinderspeelruimte wordt mee ontworpen en op de juiste plek in de tuin ingepland.

Looproutes, verblijfsplekken en functionele oplossingen worden op de juiste manier ontworpen en ingepast. 

Ook de bouw van een schuur / garage / tuinhuis kan worden meegenomen in de ontwerpen. Waar moet deze komen? en welke afmetingen en materialisatie kies je? 

Tevens is de bouw van een schuur of overkapping vaak een goede mogelijkheid voor het creëren van extra dakvlak voor het leggen van zonnepanelen. Dan is het belangrijk om ook te kijken naar de positie van de zon en de afmetingen van het dakvlak. We werken dit graag voor u uit. 

Kosten

Voor een ontwerpopgave van uw buitenruimte maken we altijd een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op. 

Je tuin als verblijfsruimte

Binnen - buiten beleving / integrale benadering

Vergroot je woonruimte door je tuin erbij te betrekken! 

Een buitenkeuken, pergola of overkapping zorgt voor dit woongevoel, maar ook de juiste zichtlijnen in de tuin en vanuit de woonruimtes, het creëren van verschillende plekken en ‘kamers’ zorgt voor een andere tuinbeleving. Eén waarin ervaren, verrast worden en verblijven centraal staat. 

Je woonruimte hoeft niet op te houden bij de gevel. Een vloer die vanuit binnen doorloopt naar je terras, een overkapping die één geheel wordt met je eetkamer doormiddel van een harmonica-pui, een wandafwerking die van de binnenmuur doorloopt tot onder de overkapping. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! 

ontwerpfase realisatie ontwerp

Lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar boven