Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

kantoor / materialenstudio / samenwerkingen

Over

 Place & Space is gevestigd in Oss. Hier hebben wij een studioruimte met kleine showroom. In de studio zitten wij samen met het team te werken aan onze projecten en kunnen wij met klanten ontwerpsessies houden om concrete keuzes te maken voor sfeer, kleur, meubels en styling. We hebben diverse kleinmeubelen in de showroom, stylingitems en materiaalstalen van alle te kiezen onderdelen. 

Place&Space werkt intensief samen met diverse bouwkundigen, constructeurs, aannemers, interieurbouwers en meubelleveranciers om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.  Samen met hen kunnen wij onze projecten, indien gewenst, van begin tot eind voor u (laten) uitvoeren.

Tevens kunnen wij meubels en woonaccessoires van vele bekende en onbekende merken leveren. Het is ook mogelijk om een stylingsessie op locatie te laten doen. Dan komen we met diverse stylingproducten bij jullie thuis om de ruimtes af te stylen. De producten die je aanspreekt, kunnen worden gekocht en dan meteen blijven staan/liggen. 

Teamfoto liggend
ontwerpfase realisatie ontwerp

Place&Space

Scroll naar boven