Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

Duidelijk beeld van het totaal

Wat was de reden dat jullie ervoor gekozen hebben om met ons samen te werken / dat jullie voor ons gekozen hebben?

Via het werk van Lars zijn wij in aanraking gekomen met Place and Space. De positieve reacties van andere klanten en de iedere keer andere ontwerpen maakte ons erg enthousiast. 

Hoe hebben jullie de samenwerking met ons ervaren?

Erg prettig. Omdat het een nieuwbouwwoning was kon er vooraf niet naar alle ruimtes gekeken worden. Doormiddel van een duidelijke 3D tekening werden alle ruimtes goed weergegeven zodat er een duidelijk beeld kwam van het totaal.
Als we over iets twijfelde of er was iets wat we minder mooi vonden dan werd wederom naar het totaal gekeken zodat dit goed op elkaar aan bleef sluiten.

Wat heeft de samenwerking jullie opgeleverd?

Buiten dat we een schitterend huis gebouwd hebben is het iedere dag een feestje om thuis binnen te komen. De ruimtes stralen sfeer en rust uit.

Onze leefkeuken wordt erg veel gebruikt als we met familie of vrienden gezellig willen zitten.
De woonkamer is erg knus waar we ons als gezin lekker kunnen terugtrekken als we alleen zijn.

Overige aanvullingen / toevoegingen / iets wat je nog graag kwijt wil: 

We zijn voor een aantal dingen in zee gegaan met de partijen waar Janne vaker mee werkt. Zo zijn we vol lof over de interieurbouwer Coenen concept uit Eindhoven. Zij vertalen de tekeningen van Janne en haar team in het perfecte plaatje.

Judit Van Breukelen

Meer reviews

Scroll naar boven