Bezoek conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in Oss

Deze website wordt op dit moment omgezet naar de nieuwe stijl. Het kan zijn dat tijdelijk content minder mooi getoond wordt. 

Maak kennis met het team van Place & Space

Team

Janne Scharenborg richtte in 2013, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij grote architectenbureaus, Place & Space op. Inmiddels werkt ze met een team van vaste ontwerpers en biedt ze veelbelovende stagiaires een stageplek. Daarnaast heeft ze een aantal vaste samenwerkingen met andere ZZP’ers, waarmee ze haar bureau kan versterken en verbreden. 

Teamfoto staand

Janne Opbroek - Scharenborg

Oprichter (2013) / InterieurOntwerper / verbouwingsarchitect

Janne is ontwerper en vormgever met een grote passie voor (ver)bouwen en interieurarchitectuur. Ze beschikt over een brede basiskennis op het gebied van bouwkunde en architectuur. Haar ontwerpen zijn tijdloos en verrassend, in een stijl passend bij de klant. Jannes huis is een eclectische mix van stijlen, waarbij vintage design niet mag ontbreken.

Marly Hubers

Marly Hubers

Interieurontwerper / sinds 2021 werkzaam bij place & space

Marly is een enthousiaste, meedenkende designer, met een uitgebreide kennis op het gebied van interieurontwerp en styling. Ze gaat graag samen met de klant opzoek naar de ideale oplossing! Haar interieurstijl kenmerkt zich door rust en wamte, vaak met een scandinavische twist. Ze gebruikt graag natuurlijke kleuren en materialen in haar plannen.  

Maureen Bos

InterieurOntwerper / sinds 2023 werkzaam bij place & Space

Maureen is een leergierige, enthousiaste ontwerper met liefde voor het vak. Ze beschikt over een brede basiskennis op het gebied van interieurontwerp en zoekt graag samen met de klant naar de beste oplossingen. Maureen beschrijft haar stijl als een lichte, warme basis met kleurrijke verassingen. Maar het leukste vind ze het om zich in te leven in de smaak van de klant.

Icoon Place&Space

inspiratie / tips / advies

Place & Space lookbook

Bent u benieuwd naar het werk van Place&Space? Place&Space levert maatwerk: ieder project is uniek.
Kijk eens rond in het lookbook en laat u inspireren!

Scroll naar boven