Team

Maak kennis met het team van Place & Space

Janne Scharenborg richtte in 2013, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij grote architectenbureaus, Place & Space op. Inmiddels werkt ze met een team van vaste ontwerpers en biedt ze veelbelovende stagiaires een stageplek. Daarnaast heeft ze een aantal vaste samenwerkingen met andere ZZP’ers, waarmee ze haar bureau kan versterken en verbreden. 

Janne Opbroek-
Scharenborg

Oprichter (2013) / InterieurOntwerper / verbouwingsarchitect

Janne is ontwerper en vormgever met een grote passie voor (ver)bouwen en interieurarchitectuur. Ze beschikt over een brede basiskennis op het gebied van bouwkunde en architectuur. Haar ontwerpen zijn tijdloos en verrassend, in een stijl passend bij de klant.
Jannes huis is een eclectische mix van stijlen, waarbij vintage design niet mag ontbreken.

Marly Hubers

Marly
Hubers

Interieurontwerper / sinds 2021 werkzaam bij place & space

Marly is een enthousiaste, meedenkende designer, met een uitgebreide kennis op het gebied van interieurontwerp en styling. Ze gaat graag samen met de klant opzoek naar de ideale oplossing!Haar interieurstijl kenmerkt zich door rust en wamte, vaak met een scandinavische twist. Ze gebruikt graag natuurlijke kleuren en materialen in haar plannen. 

Roos
Dubbeld

InterieuroOntwerper / sinds 2020 werkzaam bij place & Space

Roos is vanuit haar stage doorgegroeid naar junior ontwerper bij Place&Space. Ze werkt 3d-modellen uit, ondersteunt in het ontwerpproces en stelt stylingadviezen samen. Een fijne aanvulling op het team.
De stijl van roos is de omschrijven als stoer industrieel met een warme vrouwelijke touch. 

Lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar top