VERBOUWINGSADVIES

Verbouwen met Place&Space

Bij een verbouwing komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het maken van de juiste keuzes kan hierdoor erg lastig zijn. Een verbouwingsadvies geeft u meer inzicht in de voor- en nadelen van bepaalde keuzes en laat u zien hoe de ruimte er na de verbouwing uit komt te zien.

Wij gaan graag met u opzoek naar de optimale gebruikswaarde en esthetische kwaliteit van uw woning, bedrijfspand of werkruimte. U bepaalt waar de te verbouwen ruimte aan moet voldoen en welk budget u hiervoor ter beschikking heeft. Op basis hiervan maken we een verbouwingsadvies dat voldoet aan al uw wensen. Er kan gewerkt worden op basis van een vaste prijs of op basis van een uurtarief. Hierover maken we vooraf goede afspraken.

Place&Space beschikt over de nodige bouwkundige en architectonische kennis voor het maken van een functioneel en/of verrassend verbouwingsplan binnen uw budget.
Dit kan alleen een verbouwingsplan (in 2D of 3D) zijn, maar ook een compleet ontwerp met een verlichtingsplan, kleuradvies en meubeladvies. We geven u altijd inzicht in de verschillende mogelijkheden en maken samen met u de keuzes voor het eindontwerp.
Om de kosten van de verbouwing inzichtelijk te maken, kunnen we een kostenraming voor u opstellen. Een mooi ontwerp is natuurlijk fantastisch, maar nog belangrijker is of het ook binnen uw budget te realiseren is
Zodra u tevreden bent over het plan kunnen de technische tekeningen worden vervaardigd, hiervoor werken we veel mogelijk samen met vaste ontwerp-/tekenbureaus, wat de uitwerking van verbouwingsplan ten goede komt.
Voor de uitvoering van het project kunnen we voor u de juiste uitvoerende partijen benaderen en vervolgens de bouwbegeleiding verzorgen. We onderhouden dan het contact met de aannemer en leveranciers, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Mail ons!
Wat kost het?
Een uitgewerkt verbouwingsadvies in 3D is mogelijk vanaf 795 euro. 
In een kennismakingsgesprek kunnen we uw wensen bespreken. Op basis daarvan stellen we een passende offerte op.
Onze werkwijze
  • KENNISMAKING EN VOOROVERLEG
  • Offerte aanbod
  • Conceptontwerpen in 3D (meerdere varianten)
  • TUSSENOVERLEG
  • Uitwerken van het definitieve ontwerp (in 2D en 3D)
  • Indelingsadvies & Lichtplan
  • Meubeladvies & maatwerkuitwerkingen

UITVOERING (in dien gewenst)
РProjectcoördinatie & bouwbegeleiding
– Aankleding, styling en stoffering
– Oplevering en nabespreking

 

Bekijk portfolio
Interieurarchitect Eindhoven

Janne Scharenborg geeft verbouwen advies, advies verbouwing, verbouwingsadvies, Verbouwen ontwerp, interieurontwerp, interieurarchitect, interieurarchitect Eindhoven
Verbouwing Advies van Place&Space, interieuradvies door Place&Space, verbouwingsadvies, hulp bij uw verbouwing. Verbouwen met een interieurarchitect