Verbouwen

Architectonisch, bouwtechnisch en interieur

Het team van Place&Space beschikt naast kennis over interieur ook over de nodige bouwkundige en architectonische kennis voor het maken van een functioneel en/of verrassend verbouwingsplan binnen uw budget en passend bij uw gebruikswensen.
Met Place&space heeft u één aanspreekpunt en sparringspartner voor zowel de bouwtechnische en architectonische uitwerking als de de uitwerking van het complete interieur.  

Verbouwingstraject

ontwerp / uitwerking

Bij een verbouwing komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Of het nu om een kleine interne verbouwing gaan, of een complete woningrenovatie met gevelontwerp en uitbouw, we gaan er graag mee aan de slag! 
Een verbouwingsadvies geeft u meer inzicht in de voor- en nadelen van de verschillende keuzes en laat  zien hoe de ruimte er na de verbouwing uit komt te zien. 
Samen met u gaan we graag opzoek naar de optimale balans tussen de totale investering, esthetische kwaliteit en functionaliteit.
We geven u altijd inzicht. We geven u altijd inzicht in de verschillende mogelijkheden door de uitwerking van verschillende conceptontwerpen en maken vervolgens mij u de keuzes voor het definitieve ontwerp dat uitgevoerd zal gaan worden. 

Daarnaast kunnen we u helpen bij het opstellen van een realistische begroting en planning. Want je hebt niet aan een gaaf ontwerp als het uiteindelijke niet realiseerbaar blijkt te zijn!
Zodra u tevreden bent over het plan kunnen de technische tekening worden vervaardigt (indien nodig). We hebben hiervoor duurzame samenwerkingen met diverse tekenbureaus. Dit kunnen wij voor u coördineren, zodat de ontwerpen constructief passend worden uitgewerkt en een eventueel vergunningaanvraag geregeld kan worden. 

Ook de uitvoering kunnen wij voor u coördineren. Van het opvragen van offertes, tot de complete bouwbegeleiding tijdens de realisatie. 

Kosten

Prijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van uw verbouwingsvraag en wens voor alleen een verbouwingsplan of compleet met inrichtings- en stylingadvies. Voor een verbouwingsplan wordt altijd een offerte op maat gemaakt. 
Bovenstaande is indicatief voor een vergunningsvrije achteruitbouw van beperkte omvang. 

Interieuradvies / werkwijze

Het uitwerken van een verbouwingsplan gaat integraal met het vormgeven en indelen van de ruimtes, zodat de verbouwingsplannen de leefruimtes opleveren die u graag zou willen. 

Dit kunnen vervolgens  uitwerken tot aan de complete inrichting en styling van de ruimte. Ook de realisatie hiervan kunnen wij volledig op ons nemen. 

samen stemmen we af wat uw behoefte is en waar u onze hulp bij nodig heeft. Wij passen onze werkwijze aan op uw behoefte. 

Neem contact op
ontwerpfase realisatie ontwerp

Lookbook

In het Place&Space lookbook doet u inspiratie op voor uw project. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat u aanspreekt.

Scroll naar top